ATURCARA:

Ucapan daripada Ketua Jabatan Pengurusan Pelajar

Pelajar bersurai

Sesi bergambar

• Semua pelajar berkumpul di Dataran Wawasan mengikut blok kediaman masing-masing pada jam 7.30 pagi.
  • Pengarah dan barisan Pengurusan Kolej berarak masuk ke dataran diiringi oleh Barisan Perwakilan Pelajar pada jam 8.00 pagi.
  • Pada jam 8.20 pagi , sesi perkenalan ahli jawatankuasa tertinggi dan exco yang dimulai dengan Exco Penerbitan sehingga Yang Dipertua.
  • Sesi bacaan ikrar oleh YDP diikuti dengan JPP dan 7’S dengan penuh bersemangat pada jam 8.25 pagi.
  • Majlis perlantikan JPP dan 7’s ini dirasmikan oleh Pengarah Kolej Matrikulai Johor iaitu Tuan Haji Mohd Yusof Bin Samad pada jam 8.30 pagi.
  • Majlis diteruskan dengan ucapan oleh Ketua Jabatan Pengurusan Pelajar iaitu En. Azman Bin Abdul Rahman pada jam 8.45 pagi.
  • Semua pelajar bersurai dan sesi pembelajaran berlangsung seperti biasa pada jam 9.00 pagi.
  • Sesi bergambar semua Ahli Jawatankuasa Perwakilan Pelajar dan 7’s bersama pengarah pada jam 9.05 pagi.

JPP 1
Sesi perarakan masuk Pengarah dan Barisan Pengurusan Kolej Matrikulasi Johor diikuti dengan Jawatankuasa Perwakilan Pelajar sesi 2019/2020
JPP 2  JPP

Perarakan masuk Jawatankuasa Perwakilan Pelajar dan 7’s ke Dataran Wawasan